Si hay futuro (La Polla Records)

Un mundo entero se quema a si mismo para hacer pomadas para sus quemaduras.
Un arbol que arde, de él sale papel para que se escriba de la arbolación.
Los hombres trabajan para poder vivir, en fabricas de armas que los mataran.
Ciudades del futuro tumbas de los vivos, vivos del futuro muertos en ciudades...
Políticos locos guian a las masas que les dan sus ojos para no ver que pasa.
Aun con tu ceguera veras a los listos contar su dinero, listos pero muertos.
(La Polla Records, "Si hay futuro" de "No somos nada", 1987)

dijous, 21 d’octubre del 2010

Jo no t'espero. Jo espero la il·legalització de l'església catòlica

Avui Mossèn Ballarín, català, catòlic i barcelonista, o sigui un prohom de debò, ens ha donat, sense voler i parlant d'altres coses, les pistes de com s'ha mantingut l'església immaculada (com la verge) durant vint segles tot i les constants, continuades i repetides violacions d'infants que es duien a terme a esglésies, escoles, orfenats i d'altres centres educatius, o no, controlats per aquesta maleïda institució:
"Quan un capellà nou entra al clero l'única cosa que no pot fer és carregar-se al seu antecessor"
I així, amb aquesta filosofia de "mira al teu cap i tanca la boca" ha anat passant de generació en generació aquesta pràctica tant catòlica.

Això ve al cas perquè s'apropa la visita del Ratzinger a Barcelona i pretenen fer-nos creure que els barcelonins estem contents amb aquesta visita, però resulta que no...

Comença ja a visibilitzar-se la resposta i el que m'ha sobtat més, el que m'ha semblat que és d'agrair, és la convocatòria de vaga pel dia 7 feta pels treballadors d'autobusos metropolitans de la CGT.

En qualsevol cas, ja que els nostres avis i besavis es van oblidar de la Sagrada Família durant la Setmana Gloriosa que la història oficial ha anomenat Setmana Tràgica, espero que entre totes i tots aconseguim de qualsevol forma possible fer-li arribar a aquest mal home el nostre rebuig frontal i humà a la seva persona i a la institució que representa. A la seva persona perquè sabem que ell personalment ha estat al darrera de decisions per tal que no es fessin públiques aquestes violacions sistemàtiques (crims contra la humanitat en diria jo) i a la institució que representa per que en ser una secta s'ha possibilitat el manteniment d'aquestes pràctiques duran vint segles.

I consti que entenc que no totes les persones que formen part de la institució pensen i actuen igual però arribats a aquest punt tant humanament esgarrifós fa falta un canvi i l'únic canvi possible és la il·legalització de la institució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada